Service

Ordertraject

Uw bestelling bij Mediterra geeft u door per e-mail, telefonisch of per fax. Direct na het doorgeven van uw bestelling aan één van onze ter zake kundige binnendienst medewerkers en het ingeven hiervan in ons geautomatiseerde ordersysteem, wordt gestart met het verzamelen van uw order. Van artikelen uit ons bestelassortiment worden de levertijden met u afgestemd aangezien deze producten nog geïmporteerd moeten worden.

Een snelle en correcte levering kunt u uiteraard van Mediterra verwachten. Bij bestellingen voor 12 uur kunnen we levering de volgende werkdag garanderen. Bij bestellingen na 12 uur garanderen we aanlevering binnen 48 uur. Mediterra stelt alles in het werk om artikelen die onverhoopt niet in haar magazijn in Drachten voorradig zijn zo snel mogelijk te kunnen leveren. Voor leveringen in Belgie en Duitsland geldt in de basis een levertijd van 48 uur.

Van het uitgebreide wijnassortiment zijn complete wijnbeschrijvingen beschikbaar op aanvraag. Dit geldt ook voor de productspecificaties per product.

Mediterra is voortdurend bezig om de service richting haar klanten te verbeteren. Uiteraard staan wij open voor suggesties. 


Logistiek

Mediterra heeft ook op logistiek gebied een vaste partner, die de producten geconditioneerd vervoert. Onze transporteur komt dagelijks in Drachten laden om de volgende dag uw bestelling bij u af te kunnen leveren.

Ook bij de import werkt Mediterra uitsluitend met vaste transporteurs welke de beschikking hebben over een uitgebreide Europese dekking om snelle leveringen uit Zuid-Europa te kunnen garanderen. 

Enkele bulkproducten worden vervoerd in zeecontainers welk in de grote Europese havens worden afgeleverd. Vanuit de haven worden de containers in Drachten afgeleverd of, indien gewenst, rechtstreeks bij de klant gebracht. 


KWALITEIT

Mediterra is in het bezit van het BRC certificaat voor de standard 'Global standard for storage and distribution, issue 2 : September 2010'. Daarnaast zijn we voor ons BIO assortiment SKAL gecertificeerd. 

Onze certificaten kunt u hieronder inzien /downloaden.

Download BRC certificaat  

Download SKAL certificaat