Pasta

In Italië weet men het al jaren: het dagelijks eten van pasta verbetert de levenskwaliteit. Pasta gemaakt van griesmeel van harde tarwe is één van de belangrijkste bestanddelen van de Mediterrane keuken. 

Trots zijn we op het feit dat we merken zoals De Cecco, BarillaDivella en Pantanella mogen vertegenwoordigen op de Nederlandse markt.  

Alle pastamerken die Mediterra levert hebben één eigenschap gemeen: ze zijn gemaakt van de beste harde tarwe. Dit type pasta is uitstekend 'al dente' (beetgaar) te koken en de saus hecht erg goed aan de pasta. Mediterra veel formaten en soorten standaard op voorraad. Op bestelling is er echter nog veel meer mogelijk. 

Speciaal voor de horeca zijn pastasoorten ontwikkeld die voorgekookt kunnen worden om binnen een paar minuten te kunnen serveren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

 Specialiteiten

We leveren glutenvrije, organische en biologische pasta's. Ook is er een erg mooie en omvangrijke lijn pasta's op basis van Spelt te verkrijgen.

Daarnaast zijn er legio speciale grote pastavormen verkrijgbaar van diverse kleinere pastaleveranciers. 

Koelverse pasta van Pasta Brema

Mediterra heeft diverse soorten koelverse pasta leverbaar. De belangrijkste soorten zoals tortellini, ravioli, gnocchi en grantortelli. Op bestelling kan Mediterra u het gehele Pasta Brema assortiment leveren.

Mediterra lervert pasta zowel in consumentenverpakingen als in verpakkingen van 5 kg. voor industrieel gebruik/grootverbruik.

Diepvries pasta van Canuti

Nieuw in ons assortiment zijn de diepvriesproducten van Canuti. Zij maken zowel gevulde pasta als korte -en lange pasta. Canuti heeft naast de klassieke lijn(en) ook een biologische & veganistische lijn, HALAL -lijn en handgemaakte pasta.